'Altın Kalemler' sahiplerini buldu

- Güncelleme:
'Altın Kalemler' sahiplerini buldu

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Edebiyat dünyasını bir araya getiren “Altın Kalem Ödülleri” üçüncü defa sahiplerini buldu.

“Book Culture Art Times” tarafından İstanbul’daki Mihrabat Korusu’nda gerçekleştirilen ödül töreninde; roman, şiir, deneme, gezi, çocuk, sağlık gibi birçok kitap türünde yazarlara mükâfatlar verildi. Törende Türkiye gazetesinden Murat Öztekin’e de “En İyi Kültür Sanat Yönetmeni” ödülü takdim edildi. “Reflections Of The Books” başlığı altında düzenlenen Altın Kalem Ödülleri’nde bu sene “Altın Yazar” ve “Altın Kitap” kategorilerinde ödüller dağıtıldı. Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Sinan Akyüz, Prof. Dr. İhsan Karaman, Barış Muslu, Metin Hara, Marcus Graf ve Said Ercan da ödül alan isimler arasında yer aldı. 

USTALARA VEFA

Törende ayrıca Necip Fazıl Kısakürek, Cahit Zarifoğlu, Mevlâna İdris gibi Türk edebiyatının merhum yazarları için vefa ödülleri verildi. Sanatçı ve yazar S. Serra Erdoğan’ın edebiyatın meşhur kalemlerinin eserlerinden ilhamla meydana getirdiği fütüristtik resimler de Mihrabat Korusu’nda sergilendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...