Batsman Antep’te

A -
A +

Eee Sumudica efendi, yine olmadı. Fenerbahçe bu sefer de geldi yedekleriyle tokatladı seni. Ne Gaziantep’e ne Türk futboluna yakışmayan kimliğinle utanmanı beklemiyoruz senden ama bil ki, bir futbolsever olarak çok keyif aldım dün geceden! Takımın gol yerken içindeki öfkeyi küstah gülümsemenin ardına saklamanı yemedim. Senin her anlamda zıttını temsil eden İsmail Kartal kazandığı için de ekstra bir mutluluk duydum. Gaziantep’i severim ama sen görevde olduğun sürece maalesef durum bu!...

 

 

İsmail’in İsmail’i var

 

 

Gelelim maça. Aslında lig maçındaki oyun düşünüldüğünde İsmail Kartal’ın yedek ağırlıklı kadrosunun neler yapabileceği soru işaretiydi. Savunmada sallanan Serdar Aziz, takımı tamamen eksik oynatan Zajc ile Mert Hakan, Gaziantep’e adeta “Gel gel” yapıyordu. Amma velakin kalede dev gibi İrfan Can, beklerde canavar gibi Mert ile Oosterwolde vardı. Pek tabii tüm eksikleri tek başına gidermekte kararlı İsmail Yüksek. O kadar çok koştu, o kadar çok mücadele etti ki, Zajc ve Mert Hakan’a rağmen takımı fazla oynattı.

 

 

Tertemiz bir tur

 

 

Atanıyla tutanı da iyi olunca Fenerbahçe tur için çok zorlanmadı. Her görev verildiğinde üstüne düşeni yapan Michy Batshuayi iki net vuruşla turu getirdi. Kaleci İrfan Can, bir de penaltı kurtardığı maçtaki performansıyla Livakovic’in tahtını salladı. Bu arada İsmail Hoca’nın 2-0 sonrası yaptığı değişiklikler maçı ne kadar ciddiye aldığının göstergesiydi. Hem hoca hem takım daha fazlasını istedi ancak Mert Hakan engel oldu! Yine de tur geldi, Sumudica en azından kupadan gitti!

Maçın adamı: İsmail Yüksek

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.