Yarın okullar tatil mi? 5 Aralık 2023 okul tatili açıklaması var mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yarın okullar tatil mi? 5 Aralık 2023 okul tatili açıklaması var mı?
Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ülke genelinde etkisini hissettiren soğuk, yağmur ve kar yağışlı hava bugün de devam ediyor. Yurdun birçok kesimi kuvvetli yağış ve beraber fırtınayı yaşarken yer yer kar yağışları da kendini gösteriyor. Olumsuz hava koşulları sonrası veliler ve öğrenciler "Yarın okullar tatil mi, hangi illerde eğitime ara verilecek?" sorusuna yanıt arıyor. İşte, 5 Aralık 2023 okullarda son durum.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün 5 günlük hava durumu tahmin raporlarına göre, yurdun batı kesiminde hafta boyunca sağanak yağışlı ve rüzgarlı hava etkisini gösterecek. Birçok ilde kendini gösteren soğuk ve yağışlı hava vatandaşlara hem işe giderken hem de okula giderken zaman zaman zor anlar yaşatıyor. Olumsuz hava koşulları, veliler ve öğrenciler  arama motorlarında yarın okul var mı? 5 Aralık okullar tatil mi? Salı günü hangi illerde okul tatil “ sorularını aratmaya başladı. Peki yarın için yetkililerden tatil açıklaması geldi mi haberimizin devamından takip edebilirsiniz.

5 ARALIK SALI OKULLAR TATİL EDİLDİ Mİ?

5 Aralık 2023 Salı günü için Valilikler tarafından açıklanan bir tatil haberi bulunmuyor. Eğitim-öğretime yarın ara verilip verilmeyeceği ile ilgili yetkililerden bir açıklama gelmedi.

YARIN KAR YAĞACAK MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, bugün hava sıcaklıkları Marmara’da mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyredecek. Rüzgarın, genellikle güneyli yönlerden, zamanla Marmara, Batı Karadeniz ve Kuzey Ege’de kuzey, kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli (30-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu'nun doğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde, yüksek rakımlarda kar yağışının etkili olması bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı zamanla çok bulutlu, kuzeybatısı akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı 14

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimleri yerel kuvvetli olmak üzere, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 11

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

Bursa: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 14

Adana: Az bulutlu 25

Antalya: Parçalı bulutlu, batı kesimleri yer yer çok bulutlu 21

Samsun: Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 21

Trabzon: Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı 21

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 9

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 15

 

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...