Gökçe Gökçen kimdir? Hangi partiden? Gökçe Gökçen kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gökçe Gökçen kimdir? Hangi partiden? Gökçe Gökçen kaç yaşında, nereli?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İsmini çok kez duyduğumuz Gökçe Gökçen hakkında merak edilenler araştırılıyor. Son günlerde hayatı araştırılan Gökçe Gökçen kimdir? Hangi partiden? Gökçe Gökçen kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

Galatasaray Lisesi ve Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Gökçen'in hayatı vatandaşların gündeminde yer aldı. Sıklıkla karşılaştığımız isimlerden biri olan Gökçe Gökçen araştırılırken Gökçe Gökçen kimdir? Hangi partiden? Gökçe Gökçen kaç yaşında, nereli? soruları da gündeme geldi.

GÖKÇE GÖKÇEN KİMDİR?

Galatasaray Lisesi'nde lise eğitimini tamamlayan Gökçen, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde İnsan Hakları programında tamamlamıştır. Gökçen avukatlık ruhsatını 2015 yılında almıştır ve 2023 yılına kadar Marmara Üniversitesi Anayasa Hukuku Anabilim Dalı'nda araştırma görevlisi olarak çalışmıştır. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Kamu Hukuku programında doktora tez çalışmalarını sürdürmektedir. 

CHP 36. Olağan Kurultay'ında Parti Meclisi Üyesi seçilen Gökçe Gökçen, 2018 ve 2020 yılları arasında İnsan Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcılığı yaptı. 2020-2023 yılları arası Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev almıştır. 37. Olağan Kurultay'da tekrar Parti Meclisi Üyesi seçilen Gökçen, bu görevini sürdürmektedir.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...