1 Ocak bankalar açık mı? 2024 Pazartesi günü kargolar çalışıyor mu? PTT açık mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
1 Ocak bankalar açık mı? 2024 Pazartesi günü kargolar çalışıyor mu? PTT açık mı?
Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yeni yıla girmemize kısa süre kala vatandaşların gündeminde 1 Ocak günü açık olan kurumlar yer aldı. Merak edilenler arasında ise Pazartesi günü bankaların açık olup olmadığı yer alıyor. Peki, 1 Ocak bankalar açık mı? 2024 Pazartesi günü kargolar çalışıyor mu? PTT açık mı?

31 Aralık Pazartesi günü 2024 yılına girmemize kısa süre kalmasıyla beraber vatandaşlar bankaların çalışıp çalışmadığını araştırdı. Yılbaşına az bir süre kalmasıyla beraber arama motorlarında 1 Ocak bankalar açık mı? 2024 Pazartesi günü kargolar çalışıyor mu? PTT açık mı? soruları araştırıldı.

1 OCAK BANKALAR AÇIK MI?

1 Ocak günü resmi tatil sayıldığı için Pazartesi günü bankalar hizmet vermemektir. EFT ve havale işlemleri mobil bankacılık üzerinden gerçekleştirilebilecek. Bankalar 2 Ocak Salı gününden itibaren hizmet vermeye başlayacaktır.

1 OCAK PTT AÇIK MI?

Pazartesi günü PTT resmi tatilden dolayı hizmet vermeyecek. PTT şubelerinde işlem yapacak olan vatandaşlar 2 Ocak günü işlemlerini gerçekleştirebilecek.

1 Ocak bankalar açık mı? 2024 Pazartesi günü kargolar çalışıyor mu? PTT açık mı?

1 OCAK PAZARTESİ RESMİ TATİL Mİ?

Pazartesi gününe denk gelen 1 Ocak günü resmi tatildir. Bu nedenle kamu kuruluşları hizmet vermemektedir. 

1 OCAK OKULLAR TATİL Mİ?

Yılbaşı günü olan 1 Ocak günü okullar tatil olacak. Resmi tatil nedeniyle tatil olan okullarda eğitim 2 Ocak itibarıyla devam edecek.

1 OCAK PAZARTESİ İETT ÜCRETSİZ Mİ?

Geçtiğimiz sene İETT, Marmaray ve İzban gibi toplu taşıma araçlarının ücretsiz olması hakkında karar Resmi Gazete'de yayınlanmıştı. 2024 1 Ocak Pazartesi günü için herhangi bir açıklama henüz gelmedi. Açıklama gelmesiyle beraber haberimizi güncelleyeceğiz.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...