Zabıtadan seyyar satıcıya dayağa uzaklaştırma

- Güncelleme:
Zabıtadan seyyar satıcıya dayağa uzaklaştırma

GÜNDEM Haberleri

Adana’nın Seyhan ilçesinde bir zabıta memuru 60 yaşındaki seyyar satıcıya tokat attı. Sosyal medyada tepki çeken görüntüler ardından zabıta görevinden uzaklaştırıldı.

Adana’nın Seyhan ilçesinde kaldırımda sebze satan seyyar satıcı Seyhan Belediyesi zabıtaları tarafından uyarıldı. Geçimini sebze satarak sağladığını belirten esnaf, ürünlerini kaldırmak istemedi. Kısa sürede tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesiyle zabıta ekibindeki bir personel 60 yaşındaki Turan Yıldız’a tokat attı.

TOKADIN ETKİSİYLE YERE DÜŞTÜ

Seyyar satıcı tokadın etkisiyle yere düştü. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Zabıtanın yere düşen seyyar satıcıya vurmaya devam etmesi üzerine çevredeki vatandaşlar araya girip olayı sonlandırmaya çalıştı. Bu sırada, zabıta personeli vatandaşa da tepki gösterdi. Görüntülerin yayılmasının ardından Seyhan Belediyesi resmi twitter hebasından Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın seyyar satıcıyı evinde ziyaret ettiği fotoğrafı paylaştı.

ZABITA MEMURU GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILDI

Seyhan ilçesine bağlı 2 Bin Evler Mahallesinde bir zabıta 60 yaşındaki seyyar satıcı Turan Yıldız ile tartışmış ve daha sonrada tokat atarak yere düşürmüştü. Bu görüntülerin haber olmasının ardından Seyhan Belediyesi resmi twitter hebasından Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın seyyar satıcıyı evinde ziyaret ettiği fotoğrafı paylaştı. Paylaşımda zabıtanın işten çıkartılması için de işlemlerin başlatıldığı görevden uzaklaştırıldığı bildirildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...