Yürek yakan kayıplar! Gönüldaşlarımızı kaybettik

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yürek yakan kayıplar! Gönüldaşlarımızı kaybettik

GÜNDEM Haberleri

Asrın afeti Türkiye’yi derinden yaraladı. Göçük altında gazetemizin ve grubumuzun mensupları da vardı. Eski Kahramanmaraş temsilcimiz Hüseyin Kılınçkıran, Mustafa Köse gibi birçok ismi aileleriyle ebediyete uğurladık.

Yaşadığımız afet İhlas ailesini de derinden yaraladı. Deprem bölgesinde göçük altında kalan arkadaşlarımız ve yakınlarından iyi haber alabilmek için sürekli dualar ettik. Ancak gönüldaşlarımızdan bazıları kurtuldu, bazıları ise ebedî âleme göçtü. Onları bir daha göremeyecek olmanın hüznü içerisindeyiz…

● Telefonlarımıza düşen ilk mesaj İhlas Holding Hukuk Müşaviri Avukat Abdurrahman Gök’ün akrabaları Halil, Fatma, Gökçe, Göktuğ ve Kübra Gök’ün vefat ettikleri ve Gaziantep Nurdağı’nda defnedildikleri hakkındaydı. Sonra Emre ve Eymen Gök de onlara katıldı. Bir aile yok oldu.

● Yine Nurdağı’ndan acı haber geldi. İhlas Koleji öğretmenlerinden Mehmet Ali Doğan’ın annesi Sebahat Doğan göçük altında kalarak vefat etti.

● Kahramanmaraş eski temsilcimiz Hüseyin Kılınçkıran ve eşi Şükran Kılınçkıran’ı kaybettik.

● Hatay Hassa’dan gönül dostlarımız Mehmet, Melisa ve Ezgi Sarıbay evlerinden çıkmaya muvaffak olmuş ancak üstlerine çöken 8 katlı binanın altında kalmışlardı. Ezgi Hanım hamileydi, bebeğini de yanına aldı.

● İhlas Vakfı Türk Dünyası Koordinatör Yardımcısı Mehmet Can’ın, akrabaları hâlâ göçük altında.

● Kahramanmaraş kanaat önderlerinden İlahiyatçı Ahmet Cemil Önder’in kız kardeşi Makbule Kenger, eniştesi Ahmet Kenger ve yeğenleri Mustafa, Ömer Faruk, Ali Ihsan, Fatma, Özge ve Özlem hakkın rahmetine kavuştu.

● İhlas Pazarlama Kahramanmaraş bayii servis elemanlarından Gamze Gül Tufan, Kahramanmaraş’taki depremde göçük altında kaldı ve bebeğiyle vefat etti.

Yürek yakan kayıplar! Gönüldaşlarımızı kaybettikÖkkeş Akar

● Nurdağı gazete dağıtıcısı kardeşimiz Ökkeş Akar depremde vefat etti.

● İhlas Vakfı gönüllülerinden Şükrü Şahin’in kızı Büşra Şahin Davut ve torunu Yağız Emir Davut Hatay’da vefat etti.

● Şifa Yemek çalışanlarından Hasan Duran’ın akrabaları Bülent ve Birgül Binzet ile çocukları, Ali Aras ve Asya Adıyaman merkezde enkazda kaldı.

● İhlas Yapı çalışanlarından Yunus Uçar’ın ağabeyi Yakup Uçar cuma namazını müteakip Gaziantep Nurdağı’nda defnedildi.

● Bursa’dan Kamran Arvas’ın yeğeni, Taha Arvas’ın kızı Feyza Arvas Adıyaman depreminde gözlerini kapadı.

● Kahramanmaraş bölgeden gazetemiz çalışanı Mustafa Köse, Hatice Köse ve çocukları enkaz altında kalarak dar-u bekaya yürüdü.

● Darendeli Muhammet Hilmi Efendi’nin torunlarından Mehmet Durdu Yiğitalp Ağabey’imiz enkazdan sağ salim çıktı. Ancak eşi o cendereye dayanamadı.

● Mustafa İnal’ın kayınbiraderi, Cüneyt ve Masum İnal’ın dayıları Mehmet Demirbaş, eşi Nurten, oğlu İbrahim, gelini Handan ve çocukları Hatay’da vefat etti.

● Gazetemizin eski çalışanlarından Yıldıray Karaca’nın yengesi Adile Karaca ile torunları Duygu, Sıla, İrem, Adile Nur ve Mehmet Karaca Gaziantep İslahiye’de enkazda kaldı. Bugün Adana’da defnedilecekler.

Allahü teâlâ rahmet eylesin. Elimizden bir şey gelmiyor, kalanlara sabr-i cemil dilemekten başka…

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...