Yine Yunan, yine zulüm! Önce işkence yaptılar, sonra çırılçıplak soyup Meriç Nehri'ne attılar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yine Yunan, yine zulüm! Önce işkence yaptılar, sonra çırılçıplak soyup Meriç Nehri'ne attılar

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Yunanistan'ın göçmenlere karşı gösterdiği zulmün örnekleri her geçen gün artıyor. Yunan güvenlik güçleri bu kez bir göçmene elektroşok cihazıyla işkence yaptı, ardından demir ve silah kabzasıyla darp ettikten sonra çırılçıplak soyup Meriç Nehri'nde ölüme itti. Zulüm gören o göçmen, yaşadığı o dehşet dolu anlar anlattı.

 

Yunanistan gerek Ege Denizi'nde gerekse Meriç Nehri'nde göçmenleri ölüme itmeye devam ediyor.  Düzensiz göçmenlerin daha iyi bir hayat yaşama hayaliyle çıktığı yolda, Yunanistan zulmüyle engel oluyor. Engel olmakla kalmadığı gibi üstüne bir de işkence yapıyor hatta ölümlerine dahi nedenn oluyor. Göçmenlerin pek çok kez karşılaştığı Yunan zulmü bir kez daha adından söz ettirdi ve insanlığı utandıran görüntülere neden oldu.  Göçmenlere uyguladığı insanlık dışı muamelelerle sık sık gündeme gelen Yunanistan, bir zulme daha imza attı. 

ELEKTROŞOKLA İŞKENCE YAPIP PARASINI VE TELEFONUNU ALDILAR

Yunanistan güvenlik güçleri, elektroşok cihazıyla işkence yapıp vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar meydana getirdiği göçmeni, daha sonra demir ve silah kabzasıyla darp etti. Yunanistan güvenlik güçleri, çırılçıplak soyarak parasını ve cep telefonunu aldıkları göçmeni Meriç Nehri'nde ölüme itti.

VATANDAŞLARIMIZ YARDIM ETTİ

Meriç Nehri'nden yüzerek Türkiye sınırına ulaşan ve ardından şehir merkezine gelen göçmene, vatandaşlar kıyafet yardımında bulunup, pansuman yaptı. Yaralı haldeki göçmen, Yunanistan güvenlik güçleri tarafından darp edildikten sonra Meriç Nehri'ne itildiğini anlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...