Yeni Türkiye vizyonu vitrinde! Ankara Arena'da tarihi gün

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yeni Türkiye vizyonu vitrinde! Ankara Arena'da tarihi gün

Gündem Haberleri

AK Parti’nin 2023 vizyon belgesi 'Türkiye Yüzyılı' bugün Ankara Arena Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. Yaklaşık 30 bin davetlinin katılacağı programda tek konuşması Cumhurbaşkanı Erdoğan olurken, etkinlik ile birlikte AK Parti’nin seçim kampanyalarının startı verilecek.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ

AK Parti’nin 2023 vizyon belgesi “Türkiye Yüzyılı” bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara Arena Spor Salonunda açıklanacak. Siyasiler, sporcular, sanatçılar, STK temsilcileri, iş adamları, yabancı misyon temsilcileri, akademisyenler ve sosyal medya fenomenlerinin davet edildiği etkinlikte, AK Parti’nin seçim kampanyalarının startı verilecek.

30 BİN DAVETLİ KATILACAK

Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 30 bin davetlinin katılacağı programda tek konuşmacı Cumhurbaşkanı Erdoğan olacak. Erdoğan, burada yapacağı konuşmada partisinin ve hükûmetin cumhuriyetin ikinci yüzyılına dair yeni vizyonunu ortaya koyacak, projelerini açıklayacak, dünyadaki yeni dönemin Türkiye’nin yüzyılı olacağını vurgulayacak. Son 100 yıllık dönemde Türkiye’nin elde ettiği başarı sürecinin anlatıldığı sinevizyon gösterime sunulacak.

“Gelin büyük ve güçlü Türkiye’yi birlikte kuralım” çağrısının yapılacağı programda, protokol düzeni olmayacak. Kabine üyeleri, milletvekilleri ve belediye başkanları davetlilerin arasında karışık oturacak.

VİZYON BELGESİ İÇİN ÖZEL BESTE

Vizyon belgesinin açıklanacağı salonun dışında ise tüm bakanlıkların faaliyetlerinin tanıtıldığı, ‘Türkiye Yüzyılı’ konseptiyle bir sokak oluşturulacak. Sanal gerçeklik gözlüğü ile davetliler için ‘Sanal Türkiye Turu’ düzenlenecek.

Vizyon belgesi için özel bir bestenin yapıldığı etkinlikte, canlı orkestra da olacak. Çocuklar için tiyatro ve farklı etkinliklerin de yer alacağı programın bitiminde ise gençler için konser düzenlenecek.

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...