Yaşlı kadın hem ayak parmağından oldu hem de 9 bin TL parasından!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yaşlı kadın hem ayak parmağından oldu hem de 9 bin TL parasından!

GÜNDEM Haberleri

Çorum'da şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Ayak parmağı kopan 64 yaşındaki kadın soluğu hastanede aldı. Durumun nasıl meydana geldiğini soran doktorlara kazara balta ile kestiğini söyledi. Olayın aslı ise bambaşka çıktı, talihsiz kadın üstüne bir de 9 bin TL para cezası yedi...

Çorum'un Osmancık ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Ayak parmağı kopan yaşlı kadın hastaneye gitti doktorlara da kazara balta ile kestiğini söyledi. Ama olayın aslı çok farklı çıktı, gerçek öğrenilince de kadına bir de para cezası kesildi. İhlar Haber Ajansı'nın haberine göre; Fatma Yaşar Özbilir (64) kullandığı elektrikli motosikletle kaza yaptı.

AYAK PARMAKLARI KOPAN KADIN HASTANEYE GİTTİ

Kazada kadın sürücünün sağ ayağının küçük parmağı koparken kendi imkanları ile Osmancık Devlet Hastanesine gitti. Hastanede, parmağını kazara baltayla kestiğini söyleyen kadın yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi.

POLİS OLAYIN ASLINI ORTAYA ÇIKARDI

Polis ekipleri yaptıkları araştırmanın ardından kadının elektrikli motosiklet kullanırken kaza yaptığını, parmağının kazada koptuğunu öğrendi. Ekipler kaza yerinde yaptıkları aramada kadının kopan parmağını da buldu.

KADINA 9 BİN TL PARA CEZASI KESİLDİ

Buldukları parmağı sağlık ekiplerine teslim eden ekipler elektrikli motosiklet kullanan kadın sürücüye 8 bin lira ehliyetsiz araç kullanmaktan ve bin lira da tedbirsizlikten dolayı toplamda 9 bin lira idare para cezası kesti. Hayati tehlikesi bulunmayan Fatma Yaşar Özbilir'in tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...