Yan yana değil omuz omuza çalışıyorlar! HDP gün yüzüne çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yan yana değil omuz omuza çalışıyorlar! HDP gün yüzüne çıktı

GÜNDEM Haberleri

Van girişinde Millet İttifakı aday CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılayan HDP'liler, miting alanında da CHP'lilerle yan yana parti bayraklarını salladı.

Türkiye'nin yeni yol haritasını belirleyeceği 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kaldı. Ortak ittifaklar ve partiler peş peşe mitinglerini yapıyor. Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Van'da miting gerçekleştrdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının netleşmesinden sonra aday çıkarmama kararı alan, seçimlerde Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıklayan HDP, Van'da CHP'yi yalnız bırakmadığı görüldü. 

YAN YANA BAYRAKLARI SALLADILAR

Vanlılarla buluşan Kılıçdaroğlu'nun mitingine, HDP'liler de katıldı. Kılıçdaroğlu'nun şehre girişinde karşılayan HDP'liler miting alanında da yerlerini aldı. Bayrakları ile alana gelen HDP'liler CHP'lilerle birlikte yan yana bayraklarını salladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...