Yalnız savaşçı!

- Güncelleme:
Yalnız savaşçı!

GÜNDEM Haberleri

Çin'de Kunming şehrinde milyonlarca dolarlık lüks bir inşaat çalışması için bir apartmanın yıkılması gerekirken, apartmanda tek odalık bir dairesi olan yaşlı bir adam buna inatla direniyor. Apartmanda tek başına kalan Zou Mingcan, istediği parayı vermezlerse, binayı terk etmeyeceğini söylüyor.

Çin'de Kunming şehrinde milyonlarca dolarlık lüks bir inşaat çalışması için bir apartmanın yıkılması gerekirken, apartmanda tek odalık bir dairesi olan yaşlı bir adam buna inatla direniyor. Zou Mingcan, asker kıyafetleri giydi, eve bubi tuzakları kurdu, molotofkokteylleriyle pusuya yattı. 500 milyon dolarlık proje, Mingcan'ın kararlı direnişi yüzünden gecikiyor. Büyük çaplı inşaat projelerinde zaman zaman bölge sakinlerinden direniş meydana gelmesi alışıldık bir durum. Ama Zou Mingcan'ın direnişi adeta savaş boyutuna çıktı. 70 yaşındaki Çinli, çoğu zaman evin çatısında etrafı gözlerken görülüyor. Yanında da bol miktarda tuğla ve molotofkokteyli var. İnatçı ihtiyar, Türkiye'deki yıkım teşebbüslerinde de görüldüğü üzere eve bayrak yerleştirmeyi de ihmal etmemiş. Zou, dairesi için kendisine daha fazla tazminat verilmemesi halinde apartmanı asla terk etmeyeceğini söyledi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...