Fedakâr çocuklar

/ Kaynak: OZEL
Fedakâr çocuklar

FUTBOL Haberleri  / OZEL

G.Saray'ın yardımcı antrenörleri Ümit Davala ile Hasan Şaş, F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'daki meslektaşlarının çok daha altında ücretlere emek verdiler


G.SARAY'DA Teknik Direktör Fatih Terim'in yardımcıları Ümit Davala ve Hasan Şaş, maddi anlamda da büyük fedakârlık yaptılar. Kazanılan şampiyonlukta ciddi emekleri olan iki efsane ismin, takımın büyük kısmının maç başına aldığı ücretten daha düşük bir rakam olan ayda 20 bin TL'ye çalıştıkları ortaya çıktı. Sezon başında Fatih Terim'in daveti üzerine soluğu Florya'da alan Ümit Davala ve Hasan Şaş, hiç para konuşmadan uzatılan sözleşmeye imza atarak, sarı-kırmızılı renklere olan aşklarını bir defa daha gösterdiler. O dönemde televizyonda yorumculuk yapan Hasan Şaş, aldığı ücretin 3'te 1'i olmasına rağmen, Terim'in çağrısına olumlu cevap vererek önemli bir geliri elinin tersiyle itti.

KOCH 450 BİN EURO ALIYOR
Adnan Polat döneminde altyapının başına getirilen Tugay Kerimoğlu da, sezon başında bu durumu öğrendikten sonra yönetime başvurarak aylık 70 bin lira olan maaşının 20 bin liraya indirilmesini talep etti. Türk futbol tarihinin en büyük başarılarında imzası bulunan Ümit Davala ve Hasan Şaş'ın maaşı, rakip takımlardaki meslektaşlarının da altında kaldı. F.Bahçe'de Aykut Kocaman'ın yardımcılıklarını yapan İsmail Kartal ve Fahrudin Ömeroviç aylık 50 bin lira kazanırken, Trabzonspor'da Ünal Karaman'ın aylık geliri ise 60 bin lira. Beşiktaş'ta yardımcı antrenör Roland Koch yılda 450 bin euro alırken, Ümit Davala ve Hasan Şaş'ın bu fedakârlıkları camiada bir defa daha takdir edildi.
FUTBOL
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...