Üstüne kayalar devrilen operatör feci şekilde can verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Üstüne kayalar devrilen operatör feci şekilde can verdi

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'da yol kenarında çalışma yapan operatörün üstene kayaların devrilmesi sonucu feci şekilde can verdi. Operatörün cansız bedeni yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından sıkıştığı yerden çıkarılabildi.

Diyarbakır'da bir operatör yol kenarında çalışma yaptığı esnada üstüne kayalar devrildi. Talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybetti. 

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde yol çalışması yaptığı esnada üzerine kayaların düşmesi sonucu operatör feci şekilde hayatını kaybetti. Olay, dün saat 11.40 sıralarında Lice ilçesi kırsal Yalaza Mahallesi’nde meydana geldi.

Özel bir firmaya ait iş makinesi yol çalışması yaptığı esnada, Umut Doğuç’un kullandığı makinesinin üzerine büyük kayalar düştü. Kayaların altında kalan iş makinesini ve Doğuç’u gören vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İş makinesinin içerisinde sıkışması sonucu itfaiye ekipleri, operatörün cenazesini yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından çıkardı. Doğuç’un cenazesi Adli Tıp Merkezine götürülürken, olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...