Ünlü İngiliz iş adamından jest: Türk bayrağı yansıtıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dev yolcu gemisi kırmızı beyaz ışıklarla donatıldı. Ünlü İngiliz iş adamına ait gemiye Cumhuriyeti'nin 100’üncü yılı nedeniyle Türk bayrağı yansıtıldı.

Ünlü İngiliz iş adamının jest yaptı. Bahamalar bayraklı 277 metre boyunda 42 metre ünlü İngiliz iş adamı, yazar ve ticari astronot Richard Branson'ın ait  Resilient Lady isimli kruvaziyer, yeniden Bodrum’a geldi.

2022 yılında İtalya’da inşa edilen 710 milyon dolarlık dev yolcu gemisi, Yunanistan’ın Rodos Adası’ndan Bodrum’a demir attı. 2 bin 860 yolcu kapasiteli gemide ağırlıklı olarak Amerikalı ve İngiliz olmak üzere toplam 2 bin 63 yolcu ve bin 131 personel bulunuyor.

Ünlü İngiliz iş adamından jest: Türk bayrağı yansıtıldı

TÜRKİYE’NİN YÜZÜNCÜ YILINI KUTLADI

Gemi, akşam saatlerinde Yunanistan’ın Mikonos Adası’na hareket etmeden önce geminin ışıkları kırmızı, beyaza çevrildi. İçerisine ay yıldız ışıklandırılan gemi Türkiye’nin yüzüncü yılını kutladı.

TÜRK BAYRAĞI YANSITILDI

Kumbahçe ve paşa tarlası sahilinden görülen dev gemiyi görenler o anları fotoğraf çektirerek kayda aldı. Ünlü İngiliz iş adamı, yazar ve ticari astronot Richard Branson'ın talimatıyla geminin ışıklarının Türk bayrağına çevrildiği öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...