'Umut' CHP'nin ekmeği

'Umut' CHP'nin ekmeği

GÜNDEM Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi, Tuncay Özkan'ın daha önceden başlattığı çalışma olan, Umut Gönüllüleri Eğitim Programı'nı yeniden hayata geçiriyor.

İstanbul Bakırköy'deki Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde programın açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ülke genelinde bir karamsarlık havası olduğunu ifade ederek, "O zaman bize bir görev düşüyor. Umudu ateşlemek. Bunun mücadelesini yapmak mecburiyetindeyiz" dedi. Konuşmanın ardından Anadolu'daki gönüllülere canlı olarak bağlanıldı. 81 ildeki gönüllülere seslenen Kılıçdaroğlu, "81 ilde umudu yeşertmemiz gerekiyor. Eğer biz bu ülkenin geleceği için mücadele edeceksek bunun tek bir adresi var; Cumhuriyet Halk Partisi... Bizim mücadelemiz insanlık ve umudun mücadelesidir. Biz umudumuzla aydınlığa koşacağız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...