Davutoğlu: Kılıçdaroğlu iddiasını ispat etmeli

Davutoğlu: Kılıçdaroğlu iddiasını ispat etmeli

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Irak ziyaretinin ardından Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı düzenleyerek, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Davutoğlu, Suriye konusunda ABD ile son 3.5 yıl içindeki her gelişmenin istişare edildiğini, Musul'a IŞİD saldırıları sonrası görüşme trafiğinin daha da arttığını belirterek, "Türkiye'nin yaklaşımı belli. Biz, konjonktürel bir yaklaşım yerine, daha kapsamlı, bütün bölgeyi kuşatan, Orta Doğu'da kalıcı istikrarı temin etmeye dönük bir strateji geliştirmek gerektiğini düşünüyoruz" dedi. Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "MİT'in içinde bir grubun sadece CHP için görevlendirildiği" açıklamalarına ilişkin bir soruya, ise, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve kurumları, böylesine hafife alınacak bir yapı değil. Elinde bir delil varsa, çıksın ortaya söylesin; delil olmadan kurumlarımızı yıpratmaya çalışmasın. Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil" cevabını verdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...