Üçok’un koruma seviyesi düşürüldü

Düzenleyen:
Üçok’un koruma  seviyesi düşürüldü

GÜNDEM Haberleri

FETÖ’nün ölüm listesinde bulunan eski Hava Kuvvetleri Savcısı Hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok’un, özel koruma kararı, yakın korumaya düşürüldü.

FETÖ’nün ölüm listesinde bulunan eski Hava Kuvvetleri Savcısı Hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok’un, özel koruma kararı, yakın korumaya düşürüldü. 15 Temmuz öncesi ve sonrasında yaptığı değerlendirmeler ile terör örgütünün deşifre edilmesinde önemli katkısı olduğu belirtilen Üçok’a, “öldürülecekler listelerinin tamamında ismi olması” ve aldığı tehditler sebebiyle 14 Kasım 2016 tarihinde en üst düzey olan özel koruma kararı verilmişti. Ankara Valiliğinin bu kararı önceki gün düşürülerek yakın korumaya çevirdi. Son olarak gazetemize verdiği röportajda “TSK içindeki halen 50 bin civarında FETÖ’cü olduğu” tespitinde bulunan Üçok’un 15 Temmuz sürecinde komuta katını eleştirmesi nedeniyle askerlerde rahatsızlık oluşturduğu ve askerlerin talebiyle lojmanlara girmemesi için koruma kararının düşürüldüğü iddia edildi. Ünsal Ergel ANKARA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...