Uçağa binmemek için aprona kaçtı

Uçağa binmemek için aprona kaçtı

GÜNDEM Haberleri

THY'na ait bir uçakla İstanbul'dan Diyarbakır'a gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen R.M adlı erkek yolcu, uçağa binmek istemeyince aprona kaçtı.

Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla İstanbul'dan Diyarbakır'a gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen R.M adlı erkek yolcu, uçağa binmek istemeyinceaprona kaçtı. R.M adlı yolcu kısa sürede apronda görev yapan polis ekipleri tarafından yakalandı. Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla İstanbul'dan Diyarbakır'a gitmek üzere saat gece 00.30 sıralarında Atatürk Havalimanı'na gelen R.M, park pozisyonunda bulunan uçağa gitmek için otobüse bindi. Otobüsle park alanına gelen R.M birden 'Diyarbakır'a gitmek istemiyorum' diyerek aprona doğru kaçmaya başladı. Olay yeri yakınlarında bulanan apronda görevli polis ekipleri tarafından yakalanan R.M daha sonra ifadesi alınmak üzere Atatürk Havalimanı Koruma Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...