Eskişehirspor'dan bomba transfer

/ Kaynak: CHA
Eskişehirspor'dan bomba transfer

FUTBOL Haberleri  / CHA

Eskişehirspor'un bir aydır görüşmeler yaptığı eski Bursasporlu Fransız yıldız oyuncu N'Diaye'nin transferinde mutlu sona ulaştı.

Eskişehirspor yönetimi, N'Diaye'yi bir yıllığına kiralık ve opsiyonu Eskişehirspor'da olmak üzere transfer etti. Yıldız futbolcu ile Eskişehirspor arasındaki anlaşma, takımın yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Avusturya kampında imzalandı. Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman, N'Diaye'yi uzun bir çalışmanın ardından renklerine bağladıklarını ve bunun için mutlu olduklarını söyledi. nbsp;"Yılan hikayesine dönen transferde bir aydır uğraşıyoruz." diyen Akman, şunları kaydetti: "Bunun birinci nedeni süper ligdeki diğer bazı takımlarında bu oyuncu ile ilgilenmesiydi. Beşiktaş, Bursaspor, Kasımpaşa ve Sivasspor'unda araya girmesiyle bu süreç biraz uzadı. Ama biz Eskişehirspor olarak bu transferde anlımızın akıyla çıktık. Şuanda bu oyuncuyu renklerimize bağladık. Hem takımıza hem de taraftarlarımıza hayırlı olsun." N'Diaye ile kendisini Eskişehirsporlu yapan imzayı kamp yaptıkları Avusturya'da gerçekleştirildiğini anlatan Akman, " N'Diaye şuanda diğer oyuncularımızla birlikte Avusturya kampında. Çalışmalara da başladı." dedi.
nbsp;

FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...