Tuzla sapığı 5 çocuk babası çıktı

/ Kaynak: CHA
Tuzla sapığı 5 çocuk babası çıktı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

İnternet ilanlarından rastgele seçtikleri temizlikçi kadınları iş vaadiyle götürdükleri ormanlık alanda tecavüz ettikleri öne sürülen şüphelilerden Mehmet K., tutuklanıp cezaevine konuldu.

İnternet ilanlarından rastgele seçtikleri temizlikçi kadınları iş vaadiyle götürdükleri ormanlık alanda tecavüz ettikleri öne sürülen şüphelilerden Mehmet K., tutuklanıp cezaevine konuldu. 8 kadına tecavüz ettiği öne sürülen 5 çocuk babası Bahçıvan Mehmet K.'nin, "Bu işleri aklıma o düşürdü." sözleriyle suçladığı Recep D. ise hala sokakta dolaşıyor. nbsp;Bir kadının gazeteye verdiği "Temizlik işi arıyorum" ilanı için kendisini arayan iki kişinin, Tuzla'da götürdükleri ormanlık alanda kendisine tecavüz ettikleri iddiası üzerine soruşturma başlatan polis, jandarma bölgesinde de 6 kadının tecavüz ve gasp iddiasında bulunduğunu tespit etti. Saldırganların tecavüz edemediği mağdurların cep telefonu ve değerli eşyalarını gasp ettikleri öne sürüldü. nbsp;Saldırıların aynı kişilerce gerçekleştirildiğinden şüphelenen polis, 8 mağdurla tek tek görüşüp saldırganların eşkallerini belirledi. Olayda kullanılan araç plakasından kimlikleri de belirlenen 2 saldırgandan Mehmet K., Tuzla'daki evine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. nbsp;Polisteki ifadesinde, "Beni bu işlere Recep D. azmettirdi" dediği öğrenilen 5 çocuk babası Mehmet K., sevk edildiği mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi. nbsp;Olayın bir diğer zanlısı Recep D. ise aranıyor. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...