TİP'ten Kadıköy'de provokasyon: Hem hükümeti hem polisi hedef aldılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TİP'ten Kadıköy'de provokasyon: Hem hükümeti hem polisi hedef aldılar

GÜNDEM Haberleri

Yanlarına bir grup partiliyi alan Türkiye İşçi Partisi (TİP) vekilleri Ahmet Şık ve Barış Atay, Kadıköy'de izinsiz basın açıklamasında bulunmak istedi. Polis tarafından yapılan tüm uyarılara rağmen halkı provoke etmek isteyen TİP’li vekillere, ekiplerce müdahale edildi.

Kadıköy'de kaymakamlık izni olmadan basın açıklamasında bulunmak isteyen TİP vekilleri Ahmet Şık ile Barış Atay, hükümet ve polis karşıtı provokasyonlarla gerginlik çıkardı. Polisin tüm uyarılarına rağmen geri adım atmayan vekiller, "Bu enkazın altından kalkamayacak hükümet." ve "Bu kadar polis Antakya'da yok." sözleriyle provokasyona devam etti. 

POLİSİN UYARILARI DİKKATE ALINMADI

Ahmet Şık ile Barış Atay, Kadıköy'de kaymakamlık izni olmadan basın açıklamasında bulunmak istedi. Bir grup partiliyi çevresinde toplayan vekillere polis ekiplerince uyarıda bulunuldu.

Emniyet güçleri "Yaptığınız eylem kaymakamlık makamınca yasaklanmıştır. Derhal dağılın dağılmazsanız polis müdahale edecektir." ikazında bulundu.

GERİ ADIM ATMADI: DAYANIŞMA EYLEMİNE DEVAM EDECEĞİZ

"Bu kadar polis Antakya'da yok" diyerek haftalardır gece gündüz demeden bölgede görev yapan emniyet güçlerine iftira atan TİP Hatay Milletvekili Barış Atay, "Bu dayanışma eylemine devam edeceğiz" dedi.

Hükümete tehditler savuran Atay, "Bu enkazın altından kalkamayacak hükümet" ifadesini kullandı.

Bu sırada ikazlarını sürdüren polis ekipleri, dağılmayan partililere müdahalede bulundu.

(Yeni Şafak)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...