Terör ve kaçakçılık operasyonu: 82 kişiye adli işlem yapıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Terör ve kaçakçılık operasyonu: 82 kişiye adli işlem yapıldı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Şırnak'ta, Türkiye’ye kaçak yollarla malzeme getirdiği tespit edilen 82 şüpheliye adli işlem yapıldı.

Güvenlik güçlerinin terör ve teröre finansman sağlayan kaçakçılıkla mücadelesi aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda terör örgütü mensuplarına ve kaçakçı çetelere göz açtırılmıyor. Son olarak Şırnak polis ve jandarması onlarca kaçakçı için operasyonun düğmesine bastı.

Şırnak'ta İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı birimleri tarafından terörün finans kaynaklarına operasyon düzenlenerek, silah, uyuşturucu madde, gümrük kaçağı malzemeye el konuldu.

OPERASYONDA ELE GEÇİRİLENLER

Şırnak ve Habur Sınır Kapısı'nda yapılan operasyonlarda, 3,8 gram metamfetamin, 13,56 gram eroin, 6,10 gram esrar, 1 adet bong, 7 bin 670 TL para, 5 bin 41 paket sigara, 246 adet muhtelif emtia, 242 adet elektronik emtia, 28 adet cep telefonu, 126 adet cep telefonu aksesuarı, 21 adet şarjör ve 7 adet tabanca ele geçirildi.

Terör ve kaçakçılık operasyonu: 82 kişiye adli işlem yapıldı

82 KİŞİ HAKKINDA ADLİ İŞLEM

Operasyonlarda kaçakçılık, asayiş ve terör suçu, sahte seyahat belgesi ile ülkemize illegal giriş-çıkış yapmak suçundan olmak üzere toplam 82 şüpheli gözaltına alınarak adli işlem yapıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...