Ağır hasarlı ama... Tek kolonda asılı kaldı, herkes hayret etti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Ağır hasarlı ama... Tek kolonda asılı kaldı, herkes hayret etti

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen iki büyük depremden etkilenen illerde ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor. Elazığ'da yıkımı gerçekleştirilen 7 katlı binanın tek kolon üzerinde kalan son katı ise görenleri şaşırttı. Havada kalan kat üçüncü günde yıkılabildi.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen iki büyük deprem 11 ilde büyük yıkıma neden oldu. Depremin üzerinden geçen 10 ayda, birçok ilde yıkım çalışmaları hala devam ediyor. Elazığ'da ağır hasarlı olduğu nedeniyle yıkım kararı verilen 28 daireli, 7 katlı bir bina ise hem ekipleri hem de görenleri hayrete düşürdü. 

Büyük bir kısmı yıkılan binanın yedinci katı tek kolon üzerinde havada kaldı. Son kat, ekiplerin çalışmalarının üçüncü gününde yıkılabildi. İlk kez böyle sağlam bir bina yıkımı ile karşılaştıklarını söyleyen firma sahibi Emrullah Argın, ''Zor oldu ama sonunda binayı aşağı almayı başardık" dedi.

Ağır hasarlı ama... Tek kolonda asılı kaldı, herkes hayret etti

NE OLMUŞTU?

Kahramanmaraş 6 Şubat tarihinde 7.7 ve 7.6'lık iki büyük depremle sarsıldı. 11 ilin etkilendiği deprem bölgesinde 300 kilometre yüzey kırığı oluşurken, 6,5 metrenin üzerinde yer değiştirmeler meydana geldi. İki büyük depremde, 50 binden fazla kişi hayatını kaybetti, artçı sarsıntılar ise hala devam ediyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...