Suç örgütü lideri Bora Kaplan tutuklandı!

Düzenleyen: / Kaynak: Ajanslar
- Güncelleme:
GÜNDEM Haberleri  / Ajanslar

Sondakika! Ankara'da, yüklü miktarda para ile yurt dışına kaçmaya çalışırken Esenboğa Havalimanı'nda yakalanan Ayhan Bora Kaplan'ın da aralarında bulunduğu 14 şüpheli tutuklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak', 'kasten yaralama', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve benzeri suçlara karışan suç örgütüne yönelik olarak başlattıkları operasypn kapsamında gözaltına alınan 29 şüpheliden Bora Kaplan'ın da bulunduğu 14 kişi, 11 Eylül tarihinde çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. 15 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Örgütün işlediği iddia edilen diğer suçların delillendirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

BORA KAPLAN KİMDİR?

Suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan 1971 yılında Erzurum'da doğdu. Çocukluğu Ankara'da geçti. Gece hayatıyla arasının iyi olduğu ifade edilen Kaplan'ın suç dosyasının kabarık olduğu belirtiliyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...