Son dakika: Maltepe Belediyesi'ne silahlı saldırı düzenlendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Maltepe Belediyesi'ne silahlı saldırı düzenlendi

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da Maltepe Belediyesi'nde korku dolu anlar yaşandı. Olayda belediye binasından silah sesleri yükseldi. Emniyet güçlerinin sevk edildiği belediye binasında bir kişi gözaltına alındı.

Maltepe Belediyesi’ne yönelik bugün öğle saatlerinde silahlı bir saldırı gerçekleştirildi. Saldırgan, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Saldırıda şans eseri yaralanan olmazken, gözaltına alınan kişinin “Psikolojik sorunlarım var bu yüzden saldırıyı gerçekleştirdim” dediği öğrenildi.

ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Belediyemize yönelik silahlı saldırı gerçekleştirilmiştir. Saldırgan psikolojik sorunları olduğunu bu sebeple saldırıyı gerçekleştirdiğini ifade etmiştir. Suç unsurları etkisiz hale getirilerek, saldırgan emniyet güçlerine teslim edilmiştir. Herhangi bir yaralanma ya da olumsuzluk söz konusu değildir. Olay kontrol altındadır. Emniyetteki süreci yakından takip ettiğimizi belirtir, kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...