Cinayet soruşturmasında yeni gelişme: 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cinayet soruşturmasında yeni gelişme: 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır’da meydana gelen olayda, Cebrail Daşçı ihbar sonrası bir otomobilde ölü bulunmuştu. Bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edilen Daşçı cinayetinde gözaltında alınan 4 kişiden 3’ü tutuklandı.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde iki kişi, Sultan Sasa Bulvarı’na park edilen otomobilde bir yaralı olduğunu ekiplere bildirdi. Ekiplerin bölgeye gelmesiyle ölü olduğu tespit edilen Cebrail Daşçı’nın cansız bedeninde kesici alet yaraları olduğu tespit edildi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen Daşçı’nın cenazesi, otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığına götürüldü. Polis, ihbarı yapan ve otomobilde bulunan Mehmet E. ile Mücahit E.'yi gözaltına alındı.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Soruşturma devam ederken Cihan E. İle Mehmet Nuri E.’de gözaltında alındı. Emniyette işlemlerin tamamlanmasının ardından 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Mehmet E., Cihan E. ve Mehmet Nuri E. tutuklandı, Mücahit E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...