Son dakika: Kuzey Irak'tan acı haber: 1 asker şehit oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Kuzey Irak'tan acı haber: 1 asker şehit oldu

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: Kuzey Irak'tan acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı, 1 askerin şehit olduğunu duyurdu.

Terör örgütü PKK'ya karşı sınıra kilit vurmak için bir süredir devrede olan Pençe-Kilit operasyonundan bir acı haber daha... Teröristlerin taciz ateşi sonucu bir askerimiz şehit düştü.

MSB'DEN AÇIKLAMA

MSB'den yapılan açıklamada, 17 Kasım 2022 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu, Piyade Uzman Çavuş Sinan İnak'ın şehit olduğunu duyuruldu.

BAKAN AKAR: ASİL MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Milli Savunma BakanıHulusi Akar acı haberi, "Kahraman silah arkadaşımız, 17 Kasım 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." sözleriyle duyurdu.

Son dakika: Kuzey Irak'tan acı haber: 1 asker şehit oldu
Bakan Akar'ın taziye mesajı

OSMANİYE'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ 

Osmaniye’nin Düziçi İlçesi nüfusuna kayıtlı piyade uzman Çavuş Sinan İnak’ın cenazesi Düziçi ilçesinde toprağa verilecek.

2 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı, bugün Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 PKK’lı teröristin etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Teröristler için ne Irak’ın ne de Suriye’nin kuzeyi güvenli! Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi. Terörü kaynağında kurutmakta azimliyiz, kararlıyız…" denildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...