Son dakika: Kayseri'de korkutan deprem (AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...)

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Son dakika: Kayseri'de korkutan deprem (AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...)

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberi: Kayseri'de deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 4,7 olarak açıklandı. Deprem çevre illerde de hissedildi. Öte yandan Bakan Yerlikaya bölgede saha tarama çalışmalarının başladığını söyledi.

Türkiye'nin muhtelif noktalarında depremler gündeme gelmeye devam ediyor.. Dün Marmaris'te meydana gelen depremin ardından bugün Kayseri sallandı. Depremin büyüklüğü 4,7 olarak açıklanırken sarsılma çevre illerde de hissedildi. 

Depremden dolayı henüz herhangi bir olumsuz bilgi gelmedi. Öte yandan deprem sonrası yerel sakinleri kısa süreli panik yaşadı. 

7 KM DERİNLİKTE MEYDANA GELDİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kayseri'deki depreme ilişkin sosyal medya hesabından diğer bilgileri de paylaştı. Buna göre depremin 7,06  kilometre derinlikte meydana geldi. Sarsıntı saat 13:17'de gerçekleşti. 

https://twitter.com/DepremDairesi/status/1693931706544201918?s=20

"SAHA TARAMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI"

Kayseri'de meydana gelen depremin ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Yerlikaya, başta AFAD olmak üzere tüm ekiplerin saha tarama çalışmalarına başladığını aktardı. 

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...