Son dakika: Bolu'da korkutan deprem-Son depremler

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Bolu'da korkutan deprem-Son depremler

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haber: Bolu'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Öğle saatlerinde de 4.8 ile sallanan kentte vatandaşlar panikle sokağa döküldü.

Bolu'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Vatandaşlar sarsıntı ile sokağa döküldü. AFAD verilerine göre, saat 19.36'da merkez üssü Bolu olan 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

ÖĞLE SAATLERİNDE DE 4.8'LA SALLANDI

Bolu'da saat 13.55'te 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bolu Valisi Kılıç, kentte can ve mal kaybı bulunmadığını belirterek, "Sadece bir binayla ilgili kısmi çatlak ihbarı geldi. Onun dışında herhangi bir olumsuz durum söz konusu değil." dedi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Bolu olan 4,8 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 8,13 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Düzce ve Sakarya'da da hissedilen deprem nedeniyle panik yaşayan bazı vatandaşlar, sokağa çıktı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...