Şırnak'ta korkunç kaza! Tanker köprüden düştü: 1 ölü, 1 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şırnak'ta korkunç kaza! Tanker köprüden düştü: 1 ölü, 1 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Nusaybin karayolunun 15'inci kilometresinde meydana gelen trafik kazasında köprüye gelen tanker kontrolden çıktı ve felaket kaçınılmaz oldu. Köprüden aşağı düşen tankerde bulunan 1 kişi hayatını kaybetti,1 kişi de yaralandı.

Seyir halindeki tanker kontrolü kaybetti ve dehşet kaza yaşandı. Cizre-Nusaybin Karayolunun 15'inci kilometresi Çavuş köyü mevkide meydana gelen kazada 27 R 3368 plakalı tanker, Saklan Köprüsü mevkiine geldiğinde kontrolden çıkarak köprüden aşağı düştü. Vatandaşların durumu 112 Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve kolluk kuvvetleri sevk edildi.

1 ÖLÜ, 1 YARALI

Yapılan ilk müdahalede araç içinde bulunan F.Ö. ölü bulunurken, aynı araç içinde bulunan başka bir kişi yaralı olarak çıkarıldı. Yaralı kişi hastaneye sevk edilirken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...