Bolu’da deprem anı: Pasajdan böyle kaçtılar

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Bolu'da meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki deprem kentte korkuya yol açtı. Depreme Baysal Caddesi'nde bulunan pasajda yakalanan vatandaşların kaçış anı kameraya anbean yansıdı. Görüntülerde vatandaşların korku içinden yerlerinden fırladığı görüldü. Aynı zamanda görüntüde, sarsıntı sırasında tavandan tozların döküldüğü görüldü.

Bolu’da korkutan depremin ardından yeni görüntüler ortaya çıktı. Bolu’da meydana gelen 4,8 şiddetindeki deprem İstanbul, Ankara, Sakarya ve Düzce’de de hissedildi. Depremin derinliği 8.13 km olarak kayda geçti. Saat 13.45’de 4,8 büyüklüğündeki deprem kentte paniğe yol açtı. Vatandaşlar kendilerini dışarı attı.

VATANDAŞLAR KOŞARAK DIŞARI FIRLADI

Korku dolu anlara sebep olan deprem güvenlik kameralarına yansıdı. Deprem anında vatandaşların panik içinde dışarıya çıkmaları ise güvenlik kameralarınca kaydedildi. İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan pasajın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde de depremi hisseden vatandaşların korkuyla koşturarak dışarıya çıktığı anlar yer aldı. Aynı zamanda görüntüde, sarsıntı sırasında tavandan tozların döküldüğü görüldü.

(İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...