TBMM Başkanı Şentop'tan vekillere kavga uyarısı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TBMM Başkanı Şentop'tan vekillere kavga uyarısı

Gündem Haberleri

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Meclis’te zaman zaman yaşanan kavgalar konusunda milletvekillerini uyardı.

HABER MERKEZİ - ANKARA

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 2023 bütçesinin son gün görüşmelerinde Genel Kurul’da yaptığı konuşmada herkesin Meclis’in saygınlığına sahip çıkması gerektiğine dikkat çekti. Şentop şöyle konuştu:

“Bütçe görüşmeleri esnasında Genel Kurul’da zaman zaman yaşanan kimi olumsuz hadiseler sebebiyle duyduğum derin üzüntüyü sizlerle paylaşmak istiyorum. Ülkemize ve Milletimize hizmet etme onuruna eriştiğimiz Gazi Meclisimizde, her zaman onun vakarına yakışır şekilde davranmak, aziz Milletimizi temsil etme onuruna halel getirmeme hassasiyetiyle hareket etmek zorundayız. Bu, herhangi bir makam ayrımı gözetmeksizin, bir milletvekili olarak hepimizin yerine getirmesi gereken en büyük sorumluluktur. Bu vesileyle, bugüne kadar istenmeden yaşandığını düşündüğüm ve halkımız nezdinde kabul görmeyen olumsuz sözlerin ve davranışların tekrarlanmaması gereğine dikkatlerinizi çekerek, Meclis’teki görüşmelerin sağlıklı bir müzakere ve tartışma zemininde gerçekleşmesi beklentimi paylaşmak istiyorum.” 

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...