Şehre inen tilkinin ilginç ziyareti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şehre inen tilkinin ilginç ziyareti

GÜNDEM Haberleri

Sivas’ta şehre inen tilki görenlerin bir hayli ilgisini çekti. Kapısında bir sürer beklediği yer ise insanları düşündürdü.

Sivas’ta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün kapısının önünde bekleyen yavru tilki görenlerin dikkatini çekti.

Birçok kez şehre inen tilkileri elleriyle besleyen ve hayvanlara sıcak kanlılıkla yaklaşan Sivaslılar, şehri adeta yabani hayvanlar için doğal yaşam alanına çevirdi.

GÖRENLERİ BİR HAYLİ ŞAŞIRTTI

Sivas kent merkezine inen tilki yavrusu bulunduğu yer nedeniyle görenlerin bir hayli dikkatini çekti. Sebebi bilinmez ama Sivas İl Tarım ve Orman Müdürlüğü binasının girişinde bekleyen tilki görenleri bir hayli şaşırttı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Adem Uzun tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülenen yavru tilki esnedikten sonra uzaklaşarak gözden kayboldu.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mustafa Şahin 6 Ağustos 2023 12:03

Haber doğru ama eksik 5 yavru ve 1 tane de anne tilki var. Akşam 7 den itibaren geliyorlar ve sabaha kadar Tarım orman Müdürlüğü bahçesinde dolaşıyorlar.

Sonraki Haber Yükleniyor...