Dünya liderlerinden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'na doğum günü tebriği

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dünya liderlerinden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'na doğum günü tebriği
GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün 69 yaşına girdi. Sosyal medya kullanıcıları ve siyasiler başta olmak üzere Erdoğan'a tebrik mesajı yağarken, dünya liderlerinden de doğum günü mesajları peş peşe geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ve Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak, doğum gününü tebrik etti.

Kasımpaşa'da dünyaya gelen, 26 Şubat 1954 doğumlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 69 yaşına girdi.

Sosyal medya kullanıcıları, milyonlarca tweet atarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı.

Öte yandan dünya liderlerinden de Erdoğan için doğum günü mesajları paylaşıldı.

PUTİN SÖZE 'SEVGİLİ DOSTUM' DİYEREK BAŞLADI

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak doğum gününü kutladı.

Erdoğan’ın doğum gününü içtenlikle kutladığını söyleyen Putin, “Sevgili dostum, size içtenlikle sağlık, mutluluk, refah ve başarı diliyorum.” ifadesini kullandı.

Kremlin Sarayı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Vladimir Putin, telefon görüşmesi sırasında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü kutlayarak, Rusya-Türkiye ilişkilerinin gelişmesine yaptığı büyük kişisel katkıya dikkat çekti. İkili, gündemdeki bazı güncel konulara da değindi" denildi.

ÖZBEKİSTAN VE SIRBİSTAN LİDERLERİNDEN DOĞUM GÜNÜ TEBRİĞİ

Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak, doğum günü münasebetiyle tebriklerini iletti.

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ise telefonla görüştüğü Erdoğan'a, Türkiye'de yaşanan deprem nedeniyle geçmiş olsun dileklerini aktardı.

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü de kutladı.

(İHA/AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...