Rahim Er: FETÖ, bu milletin öz evlatlarını vaftiz etti

Düzenleyen:
Rahim Er: FETÖ, bu milletin öz evlatlarını vaftiz etti

GÜNDEM Haberleri

Yazarımız Rahim Er, FETÖ benzeri birçok yapılanmanın tarihte de var olduğunu, bunların milli bir akılla hareket etmediğini ve dış bağlantılı olduğunu söyledi.

TBMM Darbe Girişimi ve FETÖ Araştırma Komisyonu’nun İstanbul’daki toplantısında konuşan Er, FETÖ’nün Osmanlının son döneminde ve cumhuriyet tarihinde ortaya çıkan diğer örgütler gibi milletin evlatlarını çaldığını belirtti. Er, şu tespitlerde bulundu: Osmanlının başına bela edilen Vehhabilik neyse FETÖ odur. Cumhuriyetin başında ırkçılık nasıl bu milletin çocuklarını toplumun ana gövdesinden kopardıysa, sosyalizm/komünizm de çocuklarımızı devşirdi. Önce fikrî olarak ayrıştırdıkları çocuklarımızı, PKK’nın yaptığı gibi, daha sonra silahlandırıp ayırdıkları ana gövdeye saldırttılar. FETÖ de, makulden hareketle çocuklarımızı çalma yolunu seçti.  FETÖ, bir devşirme hareketidir. Ailelerinden ve devletten daha çok başka yerden emir alan bu devşirmeler; camileri, kamu binalarını, meclisi, milleti bombaladı. Kulağına ezan okuyarak adını verdiğimiz çocuklarımızın isimlerini değiştirip, vaftiz ettiler. Şimdi, vaftiz edilmiş bu hareketin kulağına ezan okuma zamanı gelmiştir. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...