Numan Kurtulmuş: Patlamada lojistik destek var

Düzenleyen:
Numan Kurtulmuş: Patlamada lojistik destek var

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, İstanbul'daki patlamada lojistik destek olduğuna değindi...

Bakanlar Kurulu, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplandı. Çankaya Köşkü’nde yapılan toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan ve soruları cevaplandıran Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, özetle şunları söyledi:
- Örgütlerin amacı korku, panik ve yılgınlık oluşturmaktır. Bu anlamda da halkı bu atmosfer içerisinde çaresiz, hareketsiz bırakmaktır. Öncelikle biz bu milli, ortak duruşumuzu sergilemeyi sürdürdüğümüz sürece herkes bilsin ki asla biz bu yılgınlık, korku siyasetine teslim olmayacağız. Asla teröre alışmayacağız. Hesap soracağız.
- Ortak mücadele azmi içinde eninde sonunda mutlaka bu terör örgütlerini yeneceğiz ve asla bunların yapmak istediklerine fırsat vermeyeceğiz. Bunların Türkiye için çizmekte olduğu istikamete Türkiye’nin gitmesine asla müsaade etmeyeceğiz.
- Sadece PKK için değil, dünyadaki bütün terör örgütleri için söylüyorum. Bütün bu terör örgütlerinin arkasında lojistik, istihbari ve askeri destekler olmasın hiçbir örgüt 1-2 haftadan fazla dayanamaz. Böyle baktığınız zaman hiç kuşkusuz cumartesi yaşanan patlamanın arkasındaki mühimmat, herhangi bir şekilde tesadüfen elde edilen bir malzeme değildir.
- El Bab konusunda son noktaya doğru gelinmiştir. Şehir çevrelenmiş ve son bitirici operasyonun hazırlıkları yapılmaktadır. Ümit ederim ki en kısa süre içerisinde El Bab ile ilgili harekâtın o kısmı bitirilmiş olacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...