Patronlar acilen uzlaşma istedi

Patronlar acilen uzlaşma istedi

GÜNDEM Haberleri

CHP ve MHP liderlerini ziyaret eden TÜSİAD heyeti, iş dünyasının acil, hızla bir hükümet kurulmasını istediğini iletti.

Cansen Başaran Symes başkanlığındaki TÜSİAD heyeti, önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ardından da MHP lideri Bahçeli'ye gitti. İki liderle de basına kapalı toplantılarda bir araya gelen Patronlar Kulübü, iş dünyasının siyasi istikrara ilişkin mesajlarını iletti. nbsp;
Cansen Başaran Symes, görüşme sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Biz sivil bir toplum örgütü olarak bir hükümet formasyonu için kesinlikle burada değiliz. İş dünyasının ihtiyacı Türkiye'de acil bir hükümetin hızla kurulup ve reforma ve ekonomideki konulara hızla dönmesi konusunda da kendileri ile fikir alışverişi yaptık. İş dünyası olarak siyasilerimizin uzlaşma kültürü ile ülkemizin önünü açacak bir hükümeti hızla ortaya koymaları konusunda son derece olumlu beklentilerimiz var. Demokratikleşme, kalkınma başlıkları yatırım ortamı, sürdürülebilir büyüme etrafında öncelikleri de kendileri ile paylaştık."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...