Özdil firardan önce Karaca ile görüşmüş

Düzenleyen:
Özdil firardan önce Karaca ile görüşmüş

GÜNDEM Haberleri

Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ve 4 gün süren FETÖ çatı davasıyla ilgili mahkeme heyeti Emniyet Genel Müdürlüğü’nden 5 Şubat 2014’te firar eden “Kozanlı Ömer” lakaplı Emniyet imamı Osman Hilmi Özdil’in HTS raporunu istedi.

Ebru KARATOSUN - Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ve 4 gün süren FETÖ çatı davasıyla ilgili mahkeme heyeti Emniyet Genel Müdürlüğü’nden 5 Şubat 2014’te firar eden “Kozanlı Ömer” lakaplı Emniyet imamı Osman Hilmi Özdil’in HTS raporunu istedi. Raporda Özdil’in firar etmeden önce çatı davanın Silivri’de tutuklu bulunan Hidayet Karaca ile firari isimler Mustafa Özcan, Mustafa Yeşil, Şerif Ali Tekalan ve Cemil Koca ile irtibat kurduğu kaydedildi. Rapordaki bir diğer önemli unsur ise Özdil’in 17 - 25 Aralık darbe girişiminde görev alan FETÖ’cü polislerin de bulunduğu 543 polisle irtibatının olduğu öğrenildi. Mahkemeye sunulacak raporla, örgütün legal ve illegal yapılanmasının ilişkisinin ortaya konulmasının hedeflendiği bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...