Bu acının tarifi yok!

Düzenleyen:
Bu acının tarifi yok!

GÜNDEM Haberleri

Tunceli’nin Aliboğazı bölgesinde PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan iki kahraman memleketlerinde ebediyete uğurlandı.

Şehitlerden Jandarma Uzman Çavuş Yakup Özel’in naaşı (24), memleketi Gaziantep’te uğurlandı. Törende gözyaşı döken şehidin babası Yücel, annesi Sevil güçlükte ayakta durdu. Şehidin ağabeylerinden Ejder Özel şehit kardeşinin tabutuna sarılarak, “Senin hakkını nasıl öderdim?’ diyordun. Ödedin kardeşim. Ciğerimi parçaladılar, vatanımı parçalayamadılar” sözleri yürek burktu. Acının bir başka adresi ise Uzman Çavuş Burhan Acar’ın Denizli’deki baba ocağıydı. Acılı anne Ayşe Acar, “Oğlum gitme ne olur oğluşum, beni de koyun oraya ne olur” diyerek feryat etti. Şehit Acar, Denizli Asri Mezarlığına defnedildi. Öte yandan Diyarbakır’da PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan güvenlik korucusu Abdulkadir Bekler, Silvan’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...