Nisanda 'Davos' heyecanı

Nisanda 'Davos' heyecanı

GÜNDEM Haberleri

Bakan Bağış, zirvenin hazırlıkları kapsamında, Forum yöneticileri ve iş adamlarıyla buluştu. Zapsu açılışta, Davos'un yeniden İstanbul'a geldiğini söyledi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Dünya Ekonomik Forumu 2014 İstanbul Zirvesi hazırlıkları kapsamında, Forum yöneticileri ve iş adamlarıyla bir araya geldi. Bağış, Hyatt Regency Otel'de, Nisan ayında yapılacak olan Dünya Ekonomik Forumu 2014 İstanbul Zirvesi hazırlıkları kapsamında düzenlenen resepsiyon ve yemeğe katıldı. Yemek öncesi basın mensuplarının görüntü aldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Cüneyt Zapsu, Davos'un yeniden İstanbul'a geldiğini kaydetti. Dünyada iş hayatının önde gelen temsilcilerini, kanaat önderlerini ve siyasetçileri buluşturan en büyük platformun Dünya Ekonomik Forumu olduğunu belirten Zapsu, "Forum, 27-29 Nisan 2014 tarihleri arasında Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Avrasya toplantısını tekrardan İstanbul'da inşallah yapacaktır" dedi. Açılış konuşmasının ardından basına kapalı olarak devam eden yemeğe, Dünya Ekonomik Forumu Genel Direktörü Robert Greenhill, Avrupa Direktörü Nicholas Davis ve Avrupa Direktör Yardımcısı Tanya Milberg de katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...