Mutlu günde acı son geldi, çiftetelli oynarken yere yığıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ordu'da en mutlu günlerinde acı son geldi. Akrabalarının düğününde çiftetelli oynayan vatandaş bir anda yere yığıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesiyle hastaneye kaldırılan adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ordu'da gerçekleşen düğünde herkes eğlenirken beklenmedik bir olay yaşandı. Dans pistinde oynayan adam bir anda yere yığıldı. Olay anı kameralara anbean yansıdı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Ordu’nun Çaybaşı ilçesinde akrabalarının düğününde çiftetelli oynayan 1 kişi geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. O anlar ise düğün kamerasına yansıdı.

ÇİFTETELLİ OYNARKEN YERE YIĞILDI

Memleketi Çaybaşı’nın İlküvez Mahallesi'ne akrabalarının düğününe İstanbul’dan gelen 50 yaşındaki Erdoğan Arslan, arkadaşlarıyla birlikte çiftetelli oynadığı sırada bir anda yere yığıldı. Çevrede bulunanların arasında yere düşerek hareketsiz halde yatan Erdoğan Arslan’a olay yerine çağrılan sağlık ekipleri müdahale etti. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Arslan, Ünye’de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Arslan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

3 çocuk babası Erdoğan Arslan’ın her fındık sezonu dolayısıyla İstanbul’dan memleketi Çaybaşı ilçesine geldiği öğrenildi. Arslan’ın cenazesi İlküvez Mahallesi Asak Camisi'nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...