Muhtar adayı sosyal medyadaki yoruma sinirlendi, dehşet saçtı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Muhtar adayı sosyal medyadaki yoruma sinirlendi, dehşet saçtı
GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Denizli’nin Çivril ilçesinde adaylığıyla ilgili haberin altına yazılan yoruma sinirlenen muhtar adayı, yorumu yazan kadının kocasını bıçakla yaraladı.

Önümüzdeki yıl yapılacak olan Mahallî İdareler Genel Seçimleri öncesine Denizli’nin Çivril ilçesine bağlı merkez Yukarı Mahalle’de yaşayan Fethan T. muhtar adaylığını açıkladı. Çivril’de yayın yapan yerel gazetenin dünkü sayısında, muhtar adayı Fethan A. ile yapılan röportaj “Mahallelinin desteği tam” başlığıyla yer aldı.

Gazetenin sosyal medya hesabından da paylaşılan haberi gören ve aralarında daha öncesine dayanan husumet bulunduğu iddia edilen Özlem G. paylaşımın altına “Nereden biliyorsunuz da mahallenin desteği tam diyorsunuz. Gelip sordunuz mu Yukarı Mahallelilere? Bizim üstümüzden haber yapıyorsunuz” şeklinde paylaşım yaptı.

Muhtar adayı sosyal medyadaki yoruma sinirlendi, dehşet saçtı

KADINA KIZDI, KOCASINI BIÇAKLADI

İddiaya göre yorumu görünce sinirlenen Fethan T. Özlem G’ye “Senin gibi mahallenin gülüne ihtiyacım yok. Kendini bilmez, hadsiz” diye mesaj gönderdi. Öfkesine hâkim olamayan muhtar adayı, akşam saatlerinde de tartıştığı kadının kocası Cengiz G’nin bulunduğu yere gelerek göğsünden bıçaklamak suretiyle yaraladı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan Cengiz G’nin hayati tehlikesi sürerken Fethan T. sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...