Mücahid Ören'den İhlas Vakfı çalışanlarına teşekkür

Mücahid Ören'den İhlas Vakfı çalışanlarına teşekkür

GÜNDEM Haberleri

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Mücahid Ören, İhlas Vakfı'nın yurt müdürleri, eğitimcileri ve personeli ile bir araya geldi.

İhlas Holding merkezinde merhum Enver Ören'in çalışma odasında gerçekleşen görüşmede İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Mücahid Ören'e İcra Kurulu Başkanı Kani Bozbay eşlik etti. A. Mücahid Ören yaptığı konuşmada İhlas çatısı altında bulunmakla ne kadar şanslı olduklarını söyleyerek, merhum Enver Ören'in gösterdiği hedefler doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde daha büyük hizmetlere imza atmak için yoğun bir şekilde hep beraber çalıştıklarını ifade etti. Ören, İhlas Vakfı'nın üstlendiği misyonun bu hizmetlerin özü olduğunu belirterek, İhlas Vakfı yurtlarında ülkemize ve milletimize faydalı gençlerin yetiştirildiğini söyledi, bu gençlerin yetişmesinde mesai mefhumu gözetmeden emek veren yurt müdürü, eğitimci ve personeline teşekkür etti. İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Mücahid Ören, İhlas Vakfı hizmetlerinde 40 yılını dolduran Türk Dünyası Koordinatörü Numan Aydoğan Ünal ve İç Anadolu Koordinatörü Timur Kaya'ya üstün gayret ve başarılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Ören, İhlas Vakfı hizmetlerinde emekliliğin olmadığını, ömür boyu çalışmaya devam edilmesi gerektiğini bildirerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...