MİT'ten Suriye'de teröre nokta operasyon! Sözde Ayn İsa sorumlusu terörist etkisiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
MİT'ten Suriye'de teröre nokta operasyon! Sözde Ayn İsa sorumlusu terörist etkisiz

GÜNDEM Haberleri

Hain terör örgütleri ile mücadele hem yurt içinde hem de sınır ötesinde devam ederken PKK'nın sözde sorumluları tek tek tespit ediliyor. Son olarak MİT, Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG'ye yönelik büyük bir operasyon düzenledi ve terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Ayn İsa eyaleti sorumlularından Siham Mislih etkisiz hale getirildi. Böylece eli kanlı terör örgütüne bir darbe vurulmuş oldu.

Türkiye'nin terörle mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Hem sınırlarımızda hem yurt içinde hem de sınır ötesinde devam eden operasyonlarla hain teröre darbe üstüne darbe vuruluyor. Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığınca Suriye'nin kuzeyindeki operasyonda terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Ayn İsa eyaleti sorumlularından "Mizgin Kobani" kod adlı Siham Mislih etkisiz hale getirildi.

TÜRK GÜÇLERİNE EYLEM ORGANİZE ETTİ

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde görevli Türk güvenlik güçlerine yönelik terör eylemlerini organize eden terörist Mislih'in, sabotaj eylemlerine katıldığı belirlendi.

MİT'ten Suriye'de teröre nokta operasyon! Sözde Ayn İsa sorumlusu terörist etkisiz

TERÖRİST 'MİZGİN' OPERASYONLA ETKİSİZ 

Terör eylemlerini azmettirdiği tespit edilen terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Ayn İsa eyaleti sorumlularından Mislih'i takibe alan MİT, Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirilen operasyonla etkisiz hale getirdi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...