Miroğlu: Ortak hareket etmeliyiz

Miroğlu: Ortak hareket etmeliyiz

GÜNDEM Haberleri

Ankara'daki saldırıyı değerlendiren AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, yapılan katliamın seçimleri etkileme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi

Buket Güven MARDİN
Ankara'daki bombalı saldırıyı değerlendiren AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, yapılan katliamın seçimleri etkileme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Miroğlu şu ifadeleri kullandı: “HDP'nin barajı aşması, 80 milletvekili olması, demokrasi ve barış açısından umuttu. Seçmen umudun kırıldığına inanıyor. Belli bir tepki içerisinde bulunuyor. Seçimlere katılımı etkileyecektir. Nusaybin ve Cizre'de sokağa çıkma yasakları ve buna neden olan sebepler, bölge insanını yakından etkiliyor.  Türkiye, saldırılara karşı ortak tutum içerisinde olmalı. Amacın Türkiye'de halkı bölmeye yönelik olduğunu söylememiz lazım. Ulusal bir mutabakat şart. Siyasi hesaplar bir kenara bırakılmalı. İstikrarsızlaştırma hareketi ile karşı karşıyayız.”
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...