Meteoroloji'den Ege ve Akdeniz bölgelerini sağanak uyarısı: Tedbirinizi alın

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Meteoroloji'den Ege ve Akdeniz bölgelerini sağanak uyarısı: Tedbirinizi alın

GÜNDEM Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ege Bölgesi ile Akdeniz Bölgesinin batı kısımlarına uyarıda bulundu. Buna göre bu bölgelerde gök gürültülü sağanak bekleniyor ve kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 'tedbirli olun' diyerek Ege ve Akdeniz bölgelerini uyardı. Yapılan açıklamaya göre, yarın Ege ve Akdeniz bölgelerinin batısında beklenen gök gürültülü sağanak yağışların Manisa, Uşak, Kütahya ve Denizli çevreleri ile İzmir, Muğla ve Aydın'ın iç kesimleri, Burdur ve Afyonkarahisar'ın batısı ile Antalya'nın batısında yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Vatandaşlardan ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.(Anadolu Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...