Son dakika... Kremlin: Ukrayna İHA'larla Putin'e suikast girişiminde bulundu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika...  Kremlin: Ukrayna İHA'larla Putin'e suikast girişiminde bulundu

DÜNYA Haberleri

Son dakika haberine göre, Rusya, Kremlin’e insansız hava araçları ile saldırı girişiminde bulunulduğunu, 2 İHA’nın düşürüldüğünü açıklayarak, "Saldırıyı Putin'e karşı suikast girişimi olarak değerlendiriyoruz" dedi.

Rusya, Kremlin’e yönelik 2 İHA ile gerçekleştirilen saldırının önlendiğini duyurdu. İHA'ların etkisiz hale getirildiği saldırının Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yönelik suikast girişimi olarak değerlendirildiği belirtildi.

Rusya'dan yapılan son açıklamada 'Cevap verme hakkımız saklı tutuluyoruz' denildi. Rusya'nın zafer gününden hemen önce yapılan bu saldırının Kiev tarafından gerçekleştirilen bir terör saldırısı olduğu düşünülüyor.

PUTİN, SALDIRILAR ESNASINDA KREMLİN'DE DEĞİLDİ

NTV'de yer alan habere göre, Kremlin, Putin'in saldırılar esnasında Kremlin'de olmadığını ve Moskova dışında yer alan Novo Ogaryova'da çalıştığını bildirdi. Bölgedeki binaların hiçbirinin zarar görmediği ifade edildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı, NTV 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...