Meteoroloji son dakika olarak duyurdu: Yaz sıcak geri dönüyor, saat tarih ve saatlere dikkat!

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu: Yaz sıcak geri dönüyor, saat tarih ve saatlere dikkat!

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri: Türkiye genelinde yağışların yerini kuraklık aldı, sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıktı. Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde temmuz sıcağı yaşanacak. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son verilere göre bugün beklenen sıcaklıklar ve hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgiliere göre, Türkiye'nin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun öğle saatlerinden sonra kısa süreli yerel sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Adana ve çevresinde gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

GÜNDÜZ DIŞARI ÇIKACAKLARA UYARI

Hava sıcaklığı ise yükseliyor; ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Uzmanlar; 11.00-16.00 saatleri arasında güneşe maruz kalınmaması konusunda uyarıyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli, yurdun doğu kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den alınan son verilere göre illerimizde beklenen sıcaklıklar ve hava durumu ise şöyle olacak:

ANKARA:

30, Az bulutlu ve açık.

İSTANBUL:

32, Az bulutlu ve açık.

İZMİR:

35, Az bulutlu ve açık.

BURSA:

33, Az bulutlu ve açık.

KOCAELİ:

34, Az bulutlu ve açık.

EDİRNE:

35, Az bulutlu ve açık.

SAKARYA:

32, Az bulutlu ve açık.

DENİZLİ:

36, Az bulutlu ve açık.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...