Mehmet Şimşek yeniden gündemde: İddialara cevap verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mehmet Şimşek yeniden gündemde: İddialara cevap verdi

GÜNDEM Haberleri

Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Dubai'ye taşındığı ve hasta olduğuna yönelik iddialarla yeniden gündeme oldu. Şimşek, hakkında çıkan haberleri yalanladı.

Ekonominin başına yeniden geçeceği yönünde iddialarla gündeme gelen eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Dubai'ye taşındığı ve hasta olduğuna yönelik iddialarla yeniden gündeme oldu. Şimşek, Dubai'ye taşındığı yönünde haberleri yalanladı.

Sosyal medyadan açıklama yapan Şimşek, "Ailecek Ankara'da yaşıyoruz" dedi. Şimşek, iş nedeniyle Dubai'nin de olduğu şehirlere sık sık seyahatleri olduğunu belirtti.  Şimşek, ciddi bir hastalığı olduğu iddiasının da gerçeği yansıtmadığını kaydetti. 

Şimşek, şu ifadeleri kullandı:

"AİLECEK ANKARA'DA YAŞIYORUZ"

"Dubai’ye yerleştiğime dair haberler gerçeği yansıtmıyor. Ailecek Ankara’da yaşıyoruz. Yoğun işlerim için dünyanın dört bir köşesine (özellikle Londra, Paris, New York, Dubai ve Doha’ya) çok sık seyahatlerim oluyor.

"ÖNEMLİ BİR RAHATSIZLIĞIM YOK"

Hastalık iddialarına da yanıt veren Şimşek, "Ayrıca ciddi bir hastalığımın olduğuna dair haberler de gerçeği yansıtmıyor. Allah’a çok şükür mide ülseri dışında önemli bir rahatsızlığım yok" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...